Sunday, April 10, 2011

Evolusi Yaz Bukan Evolusi KL Drift

hari ni hari isnin...ye..hari isnin...pada kebiasaannya hari isnin gua serabot kat poli sebab design tak setel lagi.tapi hari ni gua dapat abiskan mase  dengan  tiup mentol sampai.tapi gua tanak buat.gua pilih nak update blog gua .ye,demi peminat.peminat yang dok slalu tanye gua bila nak post barang baru.



hari ni gua jamu korang ngan pic gua yang pra-matang.jangan sangka gua  lahir teros dapat rupa macam jalaludin hassan ni.banyak benda yang gua tempoh macam gua kena ragging tahap gaban kat sekolah dulu.






















ye..tu gua..belah bawah dan botak.selalu kena cop toyol,anak buluh betong dan macam-macam lagi.muke gua mase ni memang harmless bak kate usop wilcha.tu pasal gua jadi bahan rebutan untuk dibuli.







2 membe gua kat depan tu dah matang.tapi gua belom lagi.gua konfius.maybe gua dah kene sumpah jadi muda sampai mati kot.hahahaha..







hah...ni gua area form 4-5.tak ingat.nampak kan gua ada perkembangan kn.gua kurus sket sebab gua kene demam panas seminggu.mak gua bantai pulak tak bagi balik.panadol da jadi makanan ruji gua mase tu.prep ptg ngan malam gua skip sebab prep memang tak elok untuk org demam.cayelah cakap gua.





sekarang?gua macam mane?hahahhaha.macam ni.






tegap,macho dan jadi rebutan gadis-gadis.ganas tu penting.hahahhaha.even gua da capai usia berumur,gua tetap suke perempuan.gua bukan gay.gua ulang.bukan gay!.







cukup sampai sini dulu.gua nak pegi mandi jap.chow.

2 comments:

  1. giler r gambar 1st ko yaz.giler muda.HAHA

    ReplyDelete
  2. muke ko pakai baju biru cm minx penampo wei.. sieyes!!!

    ReplyDelete